Preguntes Freqüents

Menors a la carrossa:

Tots /es els meus amics/amigues tenen 16 anys i s'inscriuen a la colla; jo en tinc 15, puc apuntar-m'hi?

No, l’edat mínima per inscriure’s i formar part de la colla són 16 anys. Qualsevol persona menor de 16 anys no serà admesa d’acord amb la política de la colla.

Als menors d'edat se'ls hi servirà alcohol a la carrossa?

No. Segons el capítol II de la Llei 11/2010 de prevenció del consum de begudes alcohòliques entre menors. Queda totalment prohibit subministrat qualsevol tipus de beguda alcohòlica als menors de 18 anys.

Preguntes d’assumptes importants:

Quins documents necessito per inscriure'm a la colla?

Tal com t’expliquem a la web (aquí), necessites fotocòpia del teu DNI, omplir i signar degudament els documents de la inscripció i la normativa, i si ets menor de 18 anys, el document de l’adult autoritzat i fotocòpia del DNI del teu pare/mare o tutor legal.

Quan es farà el segon pagament?

Segurament al Gener, però encara no tenim data exacta, perquè depenem molt de les entregues i del fabricant, però quan ho sapiguem tranquils que ho farem saber.

Es pot sol·licitar la devolució de l'import pagat?

No, el que has pagat ha sigut reinvertit en la plataforma, decoració, beguda, disfresses, o qualsevol altre tipus de servei necessari pel carnaval i en cap cas podrem retornar-ho.

Si no puc venir personalment a recollir la meva disfressa, pot venir algú en lloc meu?

Si, sempre que presenti el resguard de la inscripció junt amb una fotocòpia del DNI del titular de la disfressa a recollir.

Què entra al preu?

Disfressa, sortida a la rua de dissabte i diumenge amb DJ, beure i menjar amb cambrers, assegurança d’accidents entre d’altres per fer del teu carnaval, un carnaval únic.

Jo no puc beure alcohol, puc pagar menys?

No, el preu no està establert segons serveis utilitzats, sinó com un global comú que és el carnaval amb la nostra colla.

Curiositats:

Com funciona el tema de les polseres?

Cada inscrit a la colla rebrà la seva pulsera identificativa el dia de l’entrega de la disfressa. La colla utilitzará els seus canals de difusió oficial per tal d’anar proporcionant informació sobre l’assumpte. Cal comentar que cada pulsera és individual i intransferible

La disfressa té talles?

Si, S i L/M tant per noi com talla per noia.

Hi ha alguna mena d'incentiu de cara l'any vinent pel fet de personalitzar-me la disfressa?

Si, al grup de 3 persones o més que personalitzin la disfressa amb més creativitat, regalem sortir l’any seguent a meitat de preu. S’ha d’inscriure prèviament enviant un email amb els Noms i DNI dels participants de cada grup al correu: info@notacostumis.cat per optar al premi. Les bases del concurs les publicarem pròximament.

Carnaval de Reus

Aquest any 2020, la Colla No t’acostumis seguirà formant part d’unes de les millos festes anuals, en que la cuitat de Reus s’uneix per celebrar el carnaval de Reus. Celebra-ho amb nosaltres!