Memòries de la Colla

Any rere any anem complint somnis, treballant per un carnaval on tothom s’ho passi pipa, creant una gran família, vetllant per la igualtat de gènere i lluitant per fer que al·lucineu un any més al nostre costat!

Dinos

Tots pensàvem que aquestes criatures del bosc estaven extingides des de fa milers d’anys. Temibles, salvatges i amb unes ganes terribles de ballar, aquests dinosaures van deixar petjada pel carnaval de Reus 2018.

Pilots de caça

Vam posar el compte enrere per enlairar-nos fins tocar els núvols amb la festa que va reunir l’exèrcit del 2019.

Un vol que va estar marcat per l’aterratge del nostre Rei Carnestoltes i la Reina Pimpolla als carrers de Reus acompanyats de tots els reusencs i reusenques.

Esquimals

Desde Groenlàndia fins al centre de Reus, el nostre iglú en forma de carrossa va reunir el poblat d’esquimals més gran de tots els temps. Ni les altes temperatures ni la falta de trineus van impedir que puguessim gaudir del millor Carnaval de la història.

Stay home

La COVID19 va arribar i la millor festa de l’any, se’ns va escapar! Malauradament, ha sigut un any dur que hem hagut de trempejar, però tornarem més forts que mai!

Carnaval de Reus

Un any més, la Colla No t’acostumis seguirà formant part d’unes de les millos festes anuals, en que la cuitat de Reus s’uneix per celebrar el carnaval de Reus. Celebra-ho amb nosaltres!