Polítiques de la Colla

Quina és l'edat mínima per inscriure's?

L’edat mínima per inscriure’s és 18 anys (Major d’edat) el mateix dia de la celebració del Carnaval.

Assumptes importants:

Els documents que es necessiten per inscriure's a la colla son:

És completament necessari portar la següent documentació:

  • Formulari d’inscripció signat.
  • Normativa de la colla signada.
  • Fotocòpia DNI
  • Els 45€ corresponents a la quota del primer pagament.

Data del segon pagament:

Encara no tenim data exacta. Us ho comunicarem tan aviat com puguem a través de les xarxes socials oficials de la colla.

No es pot sol·licitar la devolució de l'import pagat.

El que es paga en el primer pagament es reinverteix en la millora de la carrossa, decoració, beguda, disfresses, o qualsevol altre tipus de servei necessari pel carnaval i en cap cas podrem retornar-ho. En cas de que per algun motiu aliè a la colla, s’anuli el Carnaval (ja sigui per tema COVID o altres) el pagament servirà per guardar la plaça pel carnaval següent. En cap cas es retornarà l’import pagat.

Si no pots venir personalment a recollir la meva disfressa, podrà venir algú en lloc teu.

Sempre que presenti el resguard de la inscripció junt amb una fotocòpia del DNI del titular de la disfressa, podrà venir el teu acompanyant a recollir la disfressa.

El preu del Carnaval inclou:

Els 95€ del carnaval inclou: Disfressa, sortida a la rua de dissabte i diumenge amb DJ, beure i menjar amb cambrers, assegurança d’accidents entre d’altres per fer del teu carnaval, un carnaval únic.

Tot i que no beguis alcohol, no pagues menys.

El preu no està establert segons els serveis utilitzats, sinó com un global comú que és el carnaval amb la nostra colla.

I si el Carnaval no es dur a terme?

En cas de cancel·lació dels esdeveniments de carnaval, per motius meteorològics, pandèmics, seguretat dels assistents o qualsevol altre causa externa i aliena a la voluntat dels organitzadors de la colla, que comporti la impossibilitat de celebrar el carnaval, NO ES REEMBOLSARÀ l’import abonat per la seva participació.

Curiositats:

El tema de les polseres:

Cada inscrit a la colla rebrà la seva pulsera identificativa el dia de l’entrega de la disfressa. La colla utilitzará els seus canals de difusió oficial per tal d’anar proporcionant informació sobre l’assumpte. Cal comentar que cada pulsera és individual i intransferible.

Les talles de les disfresses:

Aquest any les disfresses son fetes a mida, per tant, no hi ha talles.

Carnaval de Reus

Un any més, la Colla No t’acostumis seguirà formant part d’unes de les millos festes anuals, en que la cuitat de Reus s’uneix per celebrar el carnaval de Reus. Celebra-ho amb nosaltres!