Polítiques de la Colla

Menors a la carrossa:

Si tens 15 anys i tots /es els meus amics/amigues tenen 16 anys:

No et pots inscriure. L’edat mínima per inscriure’s i formar part de la colla són 16 anys. Qualsevol persona menor de 16 anys no serà admesa per la Colla.

Als menors d'edat no se'ls hi servirà alcohol a la carrossa.

Segons el capítol II de la Llei 11/2010 de prevenció del consum de begudes alcohòliques entre menors, queda totalment prohibit subministrat qualsevol tipus de beguda alcohòlica als menors de 18 anys.

Assumptes importants:

Els documents que es necessiten per inscriure's a la colla son:

És completament necessari portar la següent documentació:

  • Formulari d’inscripció signat (el de majors d’edat o menors de 18 anys segons et correspongui per edat).
  • Normativa de la colla signada.
  • Fotocòpia DNI
  • Els 40€ corresponents a la quota del primer pagament.
  • Si ets menor de 18 anys, també hauràs de portar el document de l’adult autoritzat i fotocòpia del DNI del teu pare/mare o tutor legal.

Data del segon pagament:

S’haurà de fer efectiu el segon pagament el dia de l’entrega de la disfressa. Encara no tenim data exacta. Us ho comunicarem tan aviat com puguem a través de les xarxes socials oficials de la colla.

No es pot sol·licitar la devolució de l'import pagat.

El que es paga en el primer pagament es reinverteix en la millora de la carrossa, decoració, beguda, disfresses, o qualsevol altre tipus de servei necessari pel carnaval i en cap cas podrem retornar-ho. En cas de que per algun motiu aliè a la colla, s’anuli el Carnaval (ja sigui per tema COVID o altres) el pagament servirà per guardar la plaça pel carnaval següent, és a dir, pel Carnaval 2023. En cap cas es retornarà l’import pagat.

Si no pots venir personalment a recollir la meva disfressa, podrà venir algú en lloc teu.

Sempre que presenti el resguard de la inscripció junt amb una fotocòpia del DNI del titular de la disfressa, podrà venir el teu acompanyant a recollir la disfressa.

El preu del Carnaval inclou:

Disfressa, sortida a la rua de dissabte i diumenge amb DJ, beure i menjar amb cambrers, assegurança d’accidents entre d’altres per fer del teu carnaval, un carnaval únic.

Tot i que no beguis alcohol, no pagues menys.

El preu no està establert segons els serveis utilitzats, sinó com un global comú que és el carnaval amb la nostra colla.

Curiositats:

El tema de les polseres:

Cada inscrit a la colla rebrà la seva pulsera identificativa el dia de l’entrega de la disfressa. La colla utilitzará els seus canals de difusió oficial per tal d’anar proporcionant informació sobre l’assumpte. Cal comentar que cada pulsera és individual i intransferible.

Les talles de les disfresses:

En qualsevol cas (ja vulguis la disfressa de noi o de noia), les talles disponibles son la S, M/L i XL.

Podreu consultar les mides corresponents a cada talla al formulari d’inscripció de la colla.

Carnaval de Reus

Aquest any 2022, la Colla No t’acostumis seguirà formant part d’unes de les millos festes anuals, en que la cuitat de Reus s’uneix per celebrar el carnaval de Reus. Celebra-ho amb nosaltres!