Disfressa 2024

Disfressa d’alumne de Nogwarts que inclou la capa totalment feta a mida per la disfressa de noi i capa i faldilla per a la de noia.

Com cada any, podreu personalitzar-les i decorar-les al vostre gust, el millor grup tindrà premi. (més info a aquí)

IMPORTANT! Aquest any la disfressa serà feta totalment a mida.

Què t’oferim

Més enllà d’oferir-vos tot el que tenim per gaudir de la millor festa, la dedicació de la Colla possa en valor la organització amb criteri, diversió i les ganes de compartir i viure un dels moments més esperats de l’any.

Carreró Diagon

  1. Escull la teva casa de Nogwarts.
  2. Omplir el formulari d’inscripció.
  3. Portar impresos i signats, tant el formulari d’incripció com el PDF que rebràs de forma automàtica amb la normativa de la colla.
  4. Còpia impresa del teu DNI.
  5. Els 45€ corresponents a la primera quota de la colla. (total 95€)

Gryffindor

El coratge per sobre de tot, però també la gosadia i la cavallerositat. Els seus estudiants són valents, però també molt imprudents.

Sold Out

Hufflepuff

Valoren la capacitat de treball, amb estudiants amigables i lleials. Són coneguts per ser treballadors, amigables, lleials i sense prejudicis.

Sold Out

Slytherin

Ambiciosos, que tendeixen a ser líders forts.  Són supervivents, pensen abans d’actuar, malgrat tenir un clar menyspreu per les regles.

Sold Out

Ravenclaw

Valoren l’aprenentatge, la saviesa, l’enginy, i l’intel·lecte com a elements importants per a formar part de la seva casa. Són mags de molt de talent.

Sold Out

Carnaval de Reus

Un any més, la Colla No t’acostumis seguirà formant part d’unes de les millos festes anuals, en que la cuitat de Reus s’uneix per celebrar el carnaval de Reus. Celebra-ho amb nosaltres!